(+31) 06 43 70 99 22

Over Ons

T.T.G is een landelijk opererend bedrijf met hoofd vestiging te Maastricht. Wij leveren en plaatsen vloerbedekking vakkundig op uw trap. Zonder enige verplichtingen offreren wij volgens afspraak geheel gratis bij u thuis of op kantoor. Zodoende krijgt u een beter beeld van de trap en tevens kunt U onze collectie stalen bekijken in de huidige kleuren samenstellingen en kwaliteit, daarna kunnen wij u gratis de offerte overhandigen.

T.T.G staat borg voor de kwaliteit van het door ons geleverde hoogwaardige product, een snelle en probleemloze levering, een optimale service en een uitgekiende collectie waarin alle kwaliteiten en kleuren op een staal gepresenteerd worden! Zodoende weet u precies wat u koopt en geleverd krijgt.

Uiteraard kunt u bij T.T.G ook terecht voor vakkundig leveren en leggen van tapijten in kantoren, huiskamers, slaapkamers en wat U maar gelegd wilt hebben!

Vraag naar onze afdeling Projectinrichting voor het leggen van tapijten in kantoren, scholen gemeenschappen, gebouwen etc..., wij zullen speciale service en aandacht geven tegen zeer concurrerende prijzen!